05/12/2017
SAJAM OMLADINSKOG PREDUZETNIŠTVA

SAJAM OMLADINSKOG

PREDUZETNIŠTVA

13-15. decembar

 

Privredni forum mladih ove zime priprema projekat “Put mladog preduzetnika” sa idejom da motiviše, inspiriše i podstakne mlade u razvijanju sopstvenog biznisa. Projekat je finansiran od strane Ministarstva omladine i sporta, a njegov centralni događaj, Sajam omladinskog preduzetništva, se održava od 13. do 15. decembra u hotelu Zira.

Sajam prati tok rađanja jednog uspešnog biznisa od ideje do tržišnog uspeha. Cilj koji se krije iza ovakvog koncepta jeste da se mladi u našoj zemlji pokrenu ka ideji o razvijanju sopstvenog biznisa, ali i da im se u isto vreme prikaže realna slika koja stoji iza svakog preduzetničkog poduhvata.

Posetioci će u toku trodnevnog sajma imati priliku da u ulozi izlagača vide preko pedeset preduzetnika, predstavnike habova, institucija i kompanija. Svi će na jednom mesto biti tu za sva pitanja i nedoumice koje jedna mlada osoba može imati prilikom započinjanja sopstvenog biznisa.

Prijave su obavezne, dok je prisustvo besplatno. Dobrodošli su svi mladi ljudi koji žele da rade na sebi, nauče nešto novo i koji vide sebe kao budećeg mladog preduzetnika spremnog da se suoči sa svim potencijalnim preprekama na putu koji ih čeka.

Više informacija o celom projektu možete pročitati na www.putmladogpreduzetnika.pfm.rs ili dobiti kontaktiratiranjem organizacije na pr@pfm.rs

PRIJAVI SE!

04/01/2016
opis
11/01/2019
Budi u toku
Takminčenja
Konkursi
09/01/2019
Budi u toku
Seminari
OBUKA
09/01/2019
Budi u toku
Radionice
28/12/2018
Budi u toku
o nama
aktuelni projekti