11/04/2018
Kreativne radionice likovnih tehnika na Čukarici

Mreža mladih Srbije u saradnji sa Gradskim sekretarijatom za omladinu i sport , Kancelarijom za mlade opštine Čukarica i akademskom umetnicom Tijanom Lekić organizuje besplatne kreativne radionice likovnih tehnika za mlade , počev od 21.aprila 2018. do 16.decembra 2018.godine. Radionice obuhvataju tehnike ulja na platnu, akvarela, mozaika, asamblaža i vitraža. Radionice će biti održavane u prostorijama Mesne zajednice „Banovo brdo“, Požeška ulica br. 76-78 u terminu od 12 do 15 časova subotom i nedeljom , a tokom jula i avgusta od ponedeljka do nedelje. U skladu sa planom aktivnosti tokom jednog meseca odžaće se 4 do 5 termina.


Ideja radionica je upoznavanje mladih sa osnovnim elementima pomenutih likovnih tehnika i njihovom izradom, koji će, pritom, slobodno vreme provoditi kreativno i edukativno.


Kako je rad predviđen u grupama od po maksimalno 15 polaznika, svi zainteresovani za radionice treba da se prijave do 18. aprila 2018. godine na mejl-adresu mreza.mladih.srbije@gmail.com , a više informacija mogu dobiti na broj telefona 060/3525333.


U prijavi dostaviti ime, prezime, godište, likovnu tehniku, školu i kontakt telefon zainteresovanog polaznika.