11/04/2018
„Biznis planiranje“ – radionica u beogradskom Startit centru

Pokreni sopstveni biznis i pomozi zajednici u kojoj živiš!
U ponedeljak, 16. aprila u 18 časova održaće se radionica „Biznis planiranje“ čiji cilj je da mlade upozna sa konceptom društvenog preduzetništva.
Na radionici „Biznis planiranje“ učesnici savladavaju teoretske okvire biznis planiranja i razvijaju konkretan biznis plan, najosnovnijeg tipa.
Naš fokus jeste na potencijalu mladih da stvaraju promene, no radionica je otvorena za sve aktivne i zainteresovane građane i građanke, bez obzira na godine.
Ovaj događaj je deo serije radionica na temu društvenog preduzetništva koje će se održati u tvom gradu i koje ti mogu poslužiti kao uvod i koristan trening za takmičenje Social Impact Award. Ovo takmičenje ti pruža priliku da prijaviš i uz našu pomoć razviješ plan za realizaciju tvog društvenog preduzeća.
Pogledaj raspored i teme radionica.
Šta je Social Impact Award?
Social Impact Award je edukativni program i takmičenje ideja za mlade od 15 do 30 godna kojim želimo da razvijemo i implementiramo inovativna rešenja za društvene i ekološke probleme. Naša misija je da promovišemo duh društvenog preduzetništva kroz edukaciju, podršku i povezivanje. Ako želiš da saznaš više o Social Impact Award poseti naš sajt ili FB stranicu.
Projekat Social Impact Award sprovodi organizacija Razlivalište, u saradnji sa Erste bankom, Coca-Cola HBC Srbija i Crna Gora, Austrijskom razvojnom agencijom, Erste Fondacijom i Startit Centrima.
Prijava
Radionica će se održati u ponedeljak, 16. aprila, sa početkom u 18 časova u prostorijama beogradskog Startit centra, na adresi Savska 5.
Prisustvovanje radionici je besplatno. Prijavi se popunjavanjem kratkog formulara.