09/05/2018
PRAVNICI NA POSLU “CHOOSE YOUR CAREER”

                

Na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu  u periodu od 09. do  11. maja 2018. godine održaće se  sajam zapošljavanja i volontiranja - PRAVNICI NA POSLU  “CHOOSE YOUR CAREER”.

 

 Sajam je u  organizaciji Evropskog udruženja studenanta prava i mladih pravnika (ELSA  Beograd) i već je postao tradicija-održava se treću godinu zaredom.

 Namenjen je studentima završnih godina studija pravnih fakulteta i diplomiranim pravnicima radi pružanja mogućnosti  zapošljavanja i sticanja stručne prakse u nekim od nekim od najuglednijih advokatskih kancelarija i firmi u zemlji.

Studenti i diplomirani pravnici će saznati sve što ih zanima u vezi sa poslovima

advokata,izvršitelja i velikih kompanija i ostvariti šansu za praksu i zaposlenje,budući da će im se potencijalni poslodavci predstavljati u holu Pravnog fakulteta.

 

Pored kontakta sa potencijalnim poslodavcima, učesnicima će biti omogućeni i brojni programi namenjeni sticanju neformalnih znanja i veština iz oblasti prava, ekonomije, liderstva, upravljanja ljudskim resursima, retorike  kao i takmičenje u simulaciji suđenja, čijeg pobednika će odrediti sudsko veće sastavljeno od profesora i istaknutih pravnika.       

  

   ELSA (The European Law Student’s Association) je međunarodno, nezavisno, nepolitično i neprofitabilno udruženje studenata i studentkinja prava okupljenih radi unapređenja, uspostavljanja i razvijanja međunarodnog razumevanja, saradnje, pravne etike i ličnih kontakata između studenata i studentkinja prava različitih zemalja i pravnih sistema, kao i pripremanje za profesionalni rad pravnika i pravnica po

međunarodnim standardima.

   ELSA Beograd postoji od 1987. godine i najveća je strukovna, studentska organizacija studenata prava i mladih pravnika u zemlji.

 

 

Više informacija o sajmu i ovogodišnjim učesnicima možete naći na zvaničnoj Facebook stranici: https://m.facebook.com/pravnici.na.poslu/