16/05/2018
BEOGRADSKA BICIKLIJADA - 20.maj 2018.

Beogradska biciklijada u organizaciji Asocijacije „Sport za sve“ Beograda, pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu Grada Beograda i uz podršku Agencije za bezbednost saobraćaja, održaće se u nedelju, 20.maja.

„Beogradska biciklijada“ promoviše bicikl kao ekonomično, turističko ali i ekološko sredstvo kojim čuvamo životnu sredinu, a u isto vreme, promoviše važnost redovne fizicke rekreacije kroz rekreativni biciklizam za aktivan i zdrav život. Ove godine, očekuje se učešće nekoliko hiljada biciklista svih generacija iz cele Srbije.

Trasa tradicionalne gradske manifestacije ići će sledećom putanjom: Makedonska ulica, Dečanska ulica, Terazijski tunel, Brankova ulica, Brankov most, Bulevar Mihajla Pupina, Kružni tok, Omladinskih brigada, Jurija Gagarina, Most na Adi, Radnička ulica, Ada Ciganilja (cilj kod centralnih sportskih terena).

Start je zakazan za 11 časova na Trgu Republike. Svi učesnici dobiće neophodne savete o pravilnoj i bezbednoj vožnji, nakon čega će krenuti u rekreativnu vožnju uz pratnju saobraćajne policije.  Na cilju, svi učesnici dobiće biciklističku dozvolu sa  brojem koji će im omogućiti učešće u nagradnoj lutriji, a najsrećnije očekuju i vredni pokloni naših partnera.

04/01/2016
opis
26/03/2019
Budi u toku
Sajam
TOP JOB
25/03/2019
Budi u toku
BGPraksa
KANCELARIJA ZA MLADE
25/03/2019
Budi u toku
FON
22/03/2019
Budi u toku
INFORMATOR
KANCELARIJA ZA MLADE
GRAD BEOGRAD