16/05/2018
BEOGRADSKA BICIKLIJADA - 20.maj 2018.

Beogradska biciklijada u organizaciji Asocijacije „Sport za sve“ Beograda, pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu Grada Beograda i uz podršku Agencije za bezbednost saobraćaja, održaće se u nedelju, 20.maja.

„Beogradska biciklijada“ promoviše bicikl kao ekonomično, turističko ali i ekološko sredstvo kojim čuvamo životnu sredinu, a u isto vreme, promoviše važnost redovne fizicke rekreacije kroz rekreativni biciklizam za aktivan i zdrav život. Ove godine, očekuje se učešće nekoliko hiljada biciklista svih generacija iz cele Srbije.

Trasa tradicionalne gradske manifestacije ići će sledećom putanjom: Makedonska ulica, Dečanska ulica, Terazijski tunel, Brankova ulica, Brankov most, Bulevar Mihajla Pupina, Kružni tok, Omladinskih brigada, Jurija Gagarina, Most na Adi, Radnička ulica, Ada Ciganilja (cilj kod centralnih sportskih terena).

Start je zakazan za 11 časova na Trgu Republike. Svi učesnici dobiće neophodne savete o pravilnoj i bezbednoj vožnji, nakon čega će krenuti u rekreativnu vožnju uz pratnju saobraćajne policije.  Na cilju, svi učesnici dobiće biciklističku dozvolu sa  brojem koji će im omogućiti učešće u nagradnoj lutriji, a najsrećnije očekuju i vredni pokloni naših partnera.

04/02/2019
Budi u toku
Pozitivne vesti
gradska desavanja
Konkursi
01/11/2018
Budi u toku
o nama
aktuelni projekti
Samit mladih
gradska desavanja
Pozitivne vesti
Konferencija
hot
30/10/2018
Budi u toku
gradska desavanja
Pozitivne vesti
Takmičenja
09/10/2018
Budi u toku
gradska desavanja