11/06/2018
Poeo je trei krug europeanfilmchallenge takmienja

Trei krug #europeanfilmchallenge takmienja poinje u ponedeljak, 7. maja otvaranjem Beldocsa i traje do 31. jula 2018. godine.Pobednik osvaja nagradu putovanje na Venecijanski filmski festival (75th Venice International Film Festival)!

Meunarodni festival dokumentarnog filma Beldocs poziva sve zainteresovane starije od 18 godina, da uestvuju u nagradnoj igri#europeanfilmchallengei takmie se za vredne nagradne. Publika se poziva da odgleda 10 evropskih filmova (dokumentarni, igrani, animirani, eksperimentalni) na razliitim platformama (internetu, bioskopima, festivalima, televiziji, itd.), objavi naziv filma i platforme na kojoj je film odgledan, postavi fotografiju kao dokaz i hatag #europeanfilmchallenge. Nakon odreenog vremena organizator takmienja e selektovati pobednika, koji e osvojiti atraktivnu nagradu put na jedan od najvanijih meunarodnih filmskih festivala A+ kategorije. Drugi krug takmienja otpoeo je 12. februara i trajao do 15. aprila 2018, a pobednik je osvojio putovanje na Kanski filmski festival.

Pokrenite izazov nawww.europeanfilmchallenge.eu

Nagradna igra predstavlja deo velikog evropskog interaktivnog projekta#europeanfilmchallenge,koji ukljuuje upotrebu inovativnih i digitalnih promotivnih tehnika i alata, kako bi se doprinelo veoj cirkulaciji evropskih filmova na razliitim platformama. Takmienje se istovremeno odvija u est evropskih zemalja: Litvaniji, Letoniji, Estoniji, paniji, Hrvatskoj i Srbiji. Organizatori su Kino metropolis, Kino Bize, A-One Films, The Film Agency, Meunarodni festival dokumentarnog filma Beldocs i Pari Pikule. Projekat se realizuje uz podrku Evropske unije kroz program Kreativna Evropa MEDIA.


05/05/2017
Budi u toku
Konkursi
takmicenja
27/04/2017
Budi u toku
Konkursi
takmicenja
Pozitivne vesti
06/02/2017
Budi u toku
Konkursi
takmicenja
26/01/2017
Budi u toku
Konkursi
takmicenja
Seminari
13/07/2016
Program saradnje nauke i privrede sprovodi Fond za inovacionu delatnost, a finansiraju ga Evropska unija, u iznosu od 2,4 miliona evra i Republika Srbija, u iznosu od 1 milion evra.
Budi u toku
Konkursi
takmicenja