18/06/2018
POZIV ZA VOLONTERE

Dimensions i Outlook Festivali i ove godine traže vesele i otvorene osobe pune žara za radom i sudjelovanjem na festivalima. Nudi se izvrsna prilika za uključivanje u rad na dvama festivalima, od 28.08.2018. - 03.09.2018. za Dimensions festival i 04.09.2018. - 11.09.2018. za Outlook, koji su među najboljima i najpriznatijima u Europi.

Pozivamo svih koji žele biti dio festivala, sve radišne, posvećene i pozitivne osobe koje se žele uključiti i sudjelovati u radu na festivalu. Odličan način za stjecanje iskustva u radu iza kulisa festivala. Otvorena su mjesta u brojnim odjelima kao što su Customer Service, Boat Party Steward, Beach Steward i mnogi drugi.

Od volontera se traži pomoć u radu kroz tri smjene (3 x od 6-8 sati) ili dvije smjene (1 x 12 sati smjena + 1 x 6-8sati smjena) u zamjenu za festivalsku ulaznicu, hranu po završetku svake smjene i besplatan kamping smještaj tokom cijelog festivala. Svaki dan dobivate dnevnu narukvicu po obavljanju smjene, a kada ste gotovi sa svim smjenama dobivate festivalsku narukvicu.

Kako biste se prijavili morate zadovoljiti uvjet da živite, radite ili studirate u jednoj od sljedećih zemalja: Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Makedonija, Crna Gora, Srbija, Slovenija, ili Kosovo.

Za prijavu potrebno je ispuniti obrazac ovdje ili se javiti emailom na localvolunteers@dimensions.com ili localvolunteers@outlookfestival.com