09/07/2018
Letnja škola pevanja

Institucija Umetnosti organizuje letnju intenzivnu školu pevanje u kojoj će polaznici imati časove iz oblasti teorije muzike, tehnike pevanja kao i pronalaska pogodnog stila pevanja za glas.

Časovi iz teorije muzike obuhvataju proučavanje osnovnih muzičkih pojmova koje pevač primenjuje u svakom svom izvođenju i koje su neophodne kao deo muzičke pismenosti jednog pevača.

Na časovima teorije se prolazi kroz sledeće oblasti:
- Osnovni pojmovi (zvuk, ton, note, linijski sistem, ključ, trajanje tonova, pauze...)
- Ritmika
- Lestvice
- Intervali
- Akordi
- Dinamika
- Tempo

Časove teorije polaznik ima 4 puta nedeljno u trajanju od 45 minut, odnosno dva dvočasa vikendom.
Po završetku fonda časova svaki polaznik radi test iz teorije muzike koji je neophodan da bi „Institucija Umetnosti“ izdala sertifikat o završenoj školi.

Na časovima tehnike pevanja polaznik uči sledeće:
- Postavku glasa
- Tehniku vokalnog upevavanja
- Disanje
- Vokalne vežbe
- Pravilnu postavku tela

Časove tehnike pevanja polaznik ima 2 do 4 puta puta nedeljno u zavisnosti od nivoa i želje za napredovanjem pojedinca u trajanju od 45 minuta.

Po završetku škole polaznik je upoznat sa svojim glasom i može samostalno da se upevava kao i da unapređuje svoje disanje pravilnom vežbom.

Na času stilovi pevanja polaznik prolazi kroz sledeće stilove:
- Pop
- Rock
- Jazz
- Musical

Čas „stilovi pevanja“ polaznik ima 2 do 4 puta nedeljno u zavisnosti od nivoa i želje za napredovanjem pojednica u trajanju od 45 minuta. Časovi se vezuju za časove tehnike pevanja.

Čas „stil pevanja“ je osmišljen tako da polaznik stekne realnu sliku o svom glasu, njegovim mogućnostima kao i njegovom limitu i da može da pronađe svoju boju i stil izvedbe.

Početak škole je u periodu od 15-20 jula u zavisnosti od audicije i registracije polaznika i traje 1.5 do 2 meseca u zavisnosti od inteziteta rada.

Za  i ostale informacije pozvati na telefon: 0659615749 ili poslati email na gleesrbija@gmail.com ili info@institucijaumetnosti.com

04/02/2019
Budi u toku
Konkursi
04/02/2019
Budi u toku
Pozitivne vesti
gradska desavanja
Konkursi
30/01/2019
Konkursi
Zaposlenje
posao
Budi u toku
Pozitivne vesti
29/01/2019
Budi u toku
Konkursi
Stipendije
Master
studenti