03/08/2018
Dan otvorenih vrata

NSZ - Dan otvorenih vrata

U okviru obeležavanja Međunarodnog dana mladih, Filijala za grad Beograd Nacionalne službe za zapošljavanje i Kancelarija za mlade Grada Beograd organizuju „Dan otvorenih vrata“, 09. avgusta 2018. godine, od 10-14 časova, u prostoru preduzetničkog „Inkubatora Gnezdo“, palata „Beograđanka“ VI sprat.

 

Tokom ove manifestacije savetnici za zapošljavanje, savetnici za karijerno informisanje i vođenje, organizatori programa zapošljavanja i organizatori obrazovanja odraslih predstaviće mladima aktuelne usluge i mere Nacionalne službe za zapošljavanje. U direktnom kontaktu oni će razgovarati sa mladima, deliti im informativne materijale i letke i pružati informacije i savete iz osnovnih oblasti delokruga svoga rada. Jedan od osnovnih takvih saveta svakako će se ticati i pisanja radne biografije (CV).

 

Dan otvorenih vrata zvanično će u 10 sati otvoriti Dobrosav Marić, direktor Filijale za grad Beograd NSZ i Nemanja Marković, zamenik direktora Kancelarije za mlade Grada Beograda.

 

Inače, u prostorijama Inkubatora Gnezdo tokom cele nedelje, počev od 04. pa sve do 12. avgusta, biće organizovani razni događaji za mlade, počev od trodnevne obuke za pisanje projekata i javne rasprave o Lokalnom akcionom planu za mlade, preko Dana otvorenih vrata NSZ, pa sve do Konferencije o preduzetništvu mladih u turizmu. U subotu 11. avgusta na Adi Ciganliji će od 10 do 14 sati biti organizovano mini fudbalsko takmičenje humanitarnog karaktera.