03/10/2018
Bogat muziki program na koncertuZAJEDNO ENDJUNTAS - TSUZAMEN.

Povodom Dana evropske kulturne batine Srpsko jevrejsko pevako drutvo uz podrku Ministarstva kulture prireuje humanitarni koncert ZAJEDNO ENDJUNTAS - TSUZAMEN.

Bogat muziki program sefardske i akenaske muzike obogaen instrumentalnom pratnjom, pod dirigentskom palicom Neboje Cvijanovia, oslikae preplitanje tradicija i zajednike muzike korene (srpske, jevrejske, evropske). Zvuci Mediterana, Balkana, centralne Evrope na ladinu, jiidu i srpskom ue se u kompozicijama kao to su Ruse kose/Ojos Pretos, Mi kerido mi amado/Kad ja poo na Bembau, En frenteJo sto loni de mi kazaJidie mame, olem, Lekho doidi.u zvucima gitare Mladena Pecovia, udaraljki, klavira..

Pozivamo beograane da u ponedeljak, 8.10.2018 u 20h dou u Pozorite na Terazijama da uivaju u predivnoj muzikoj veeri I jedinstvenom program na ladinu, jidiu, srpskom.

Ako se na biletarnici Pozorita kupi jedna karta (600 din) druga se dobije na poklon, istovremeno dve karte se poklanjaju u humanitarne svrhe (deci bez roditeljskog staranja, domovima staraca)