09/10/2018
SIA finale

SIA finale će se održati 16. oktobra 2018. u Domu sindikata sa početkom u 14:45 časova.

 Finalisti će se kroz live pitch predstaviti žiriju svoje ideje, napredak kroz inkubaciju i buduće planove - a potom sledi proglašenje pobednika i dodela nagrada! :)

Finale je deo celodnevne konferencije "Dan socijalnih preduzeća" koju organizuju projekat nemačke razvojne saradnje "Podsticanje zapošljavanja mladih" i Smart kolektiv, u partnerstvu sa programom Social Impact Award i Reflektor teatrom.

Pored upoznavanja sa SIA finalistima i njihovim idejama za bolje društvo, učesnici konferencije imaće priliku da obiđu Grad socijalnog preduzetništva i upoznaju se sa dobrim idejama, proizvodima i uslugama 21 socijalnog preduzeća koja su u programu podrške socijalnom preduzetništvu u okviru projekta "Podsticanje zapošljavanja mladih".

 Projekat Podsticanje zapošljavanja mladih se sprovodi u okviru Nemačke razvojne saradnje. Projekat realizuje Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju (GIZ), u saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta Republike Srbije, uz podršku Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Ministarstva privrede i Nacionalne službe za zapošljavanje.

 Program podrške socijalnom preduzetništvu u Srbiji se realizuje u saradnji sa Smart kolektivom. Partneri konferencije su Reflektor Teatar i mi - Social Impact Award Srbija.

 Govornici i partneri na konferenciji predstaviće uspešne modele podrške socijalnim preduzećima u zemlji i Evropi kao i ulogu koju imaju različiti sektori u podsticanju razvoja ovih preduzeća.

 Prijave su obavezne i otvorene na ovom linku.

Tu možete pogledati i satnicu događaja.