09/10/2018
Studenti studentima

Ako želite da zakoračite u svet informacionih tehnologija, upoznate se sa najnovijim trendovima u ovoj industriji, steknete nova znanja ili proširite postojeća, Udruženje studenata informatike FONIS vam pozivom na učešće u projektu “Studenti studentima” pruža ovu jedinstvenu priliku. Dvanaest besplatnih, edukativnih kurseva koje ovaj projekat obuhvata, održaće se na Fakultetu organizacionih nauka 20. i 21. oktobra.


Prijave su otvorene za sve studente i trajaće do 12. oktobra.


“Studenti studentima” predstavlja odličnu priliku mladima da ulažu u sebe i svoja znanja iz IT oblasti. U okviru ovog projekta, studenti sa većim iskustvom tokom interaktivnih radionica prenose svoja znanja mlađim kolegama.


Projekat “Studenti studentima” je čuven po svojoj jedinstvenoj strukturi i neposrednoj atmosferi u kojoj se studenti “učenici” podstiču da bez ustručavanja komuniciraju sa svojim predavačima što ubrzava proces usvajanja gradiva iz željenih oblasti.


Kursevi obuhvaćeni ovim projektom su:

? Osnove C-a

? Uvod u Javu

? Google AdWords: Kako postati poznat preko noći u 2019. godini

? Vanilica

? Java - Around the world

? Cypher

? Od 0 do sajta

? Start Designing

? Programming w/ Python

? Advanced interface with JavaFX

? The art of leadership

? Data Mining

“Studenti studentima” inspiriše mnoge studente da rade na ličnom napretku, prošire spektar znanja i pronađu polje svog interesovanja.


Iskoristite priliku i prijavite se na vreme jer je broj mesta ograničen.
Više informacija o kursevima kao i link za prijavu možete pronaći na sajtu: http://www.s2s.fonis.rs/


Studenti studentima, where learning begins!