09/10/2018
Sajam australijskog obrazovanja 2018 Gledaj u budunost Studiraj u Australiji

Agencija za obrazovanje Future Option vas poziva na Sajam australijskog obrazovanja 2018 Gledaj u budunost Studiraj u Australiji koji e biti organizovan u Beogradu 27.10.2018 u Hotelu Metropol Palace od 12:00 16:00 h.

Odlian obrazovni sistem i visok ivotni standard, Australiju ini iz godine u godinu sve popularnijom destinacijom za internacionalne studente. Rastua ekonomija, prelepa klima i gradovi kao to su Melburn, Sidnej, Pert, koji su svake godine birani meu top deset najboljih gradova za ivot na svetu, stavljaju Australiju na tree mesto u svetu po broju stranih studenata.

Pristutni e na sajmu imati priliku da saznaju sve o opcijama i uslovima studiranja u Australiji, uju iskustva studenata iz itavog regiona koji su zavrili ili se trenutno nalaze na studijama u Australiji i razgovaraju direktno sa predstavnicima australijskih obrazovnih institucija koji e biti prisutni.

Osim bitnih informacija o proceduri i uslovima upisa, posetioci e imati priliku da se informiu o dobijanju studentskih viza, radu u toku studija, studentskom ivotu i australijskoj kulturi i nainu ivota.

Ulaz na sajam je besplatan, ali je registracija obavezna zbog ogranienog broja mesta.

Link za registraciju moete pronai ovde.

Sajam organizuje agencija Future Option, koja dugi niz godina uspeno posreduje u procesu dobijanja australijskih viza.

Prethodnih godina pomogli su velikom broju studenata iz celog regiona da pronau odgovarajue studije u Australiji i vodili ih kroz celu proceduru od upisa do aplikacije za vizu.

19/11/2018
Budi u toku
Sajam
mladi
16/05/2018
Budi u toku
Sajam
Pozitivne vesti
26/03/2018
Zaposlenje
Praksa
Budi u toku
Pozitivne vesti
Sajam
09/03/2018
Praksa
Budi u toku
Pozitivne vesti
Sajam
05/12/2017
Budi u toku
Pozitivne vesti
Sajam