07/11/2018
ZNANJEM DO CILJA - KURS ZA PREDUZETNICE

Sa velikim zadovoljstvom obaveštavamo Vas da Grad Beograd, Kancelarija za mlade i kompanija Interlink business centar od 13. novembra organizuju Kurs za preduzetnice uz podršku Kabineta ministra bez portfelja za inovacije i tehnološki razvoj. Kompletna edukacija je besplatna i obavljaće se uživo preko online streaminga.

Kurs je prvenstveno namenjen pripadnicama ženske populacije koje žele da ostvare karijeru u oblasti preduzetništva. Cilj nam je da što veći broj pripadnica lepšeg pola ovlada veštinama upravljanja malih i srednjih preduzeća.

Veliki broj vrhunskih predavača svakim radnim danom i subotom počevši od 13. novembra do 18. decembra sa početkom u 18:30 h držaće predavanja na razne teme iz oblasti menadžmenta.
Kompletan kurs je BESPLATAN.

Ono što je takođe veoma bitno, jeste da predavanja možete pratiti sa bilo kog mesta gde se nalazite, dovoljno je samo da imate internet konekciju. Pitanja predavačima možete postavljati putem chat-a.

Registrujte se i postanite deo platforme „Znanjem do cilja“. Nakon odslušanih predavanja, polaznice kursa polažu online test, nakon kojeg dobijaju sertifikat o završenom kursu.

Link za registraciju i prijavu nalazi se u nastavku mail-a.
http://znanjemdocilja.rs/student/register

04/01/2016
opis
13/11/2018
HOT
Budi u toku
Samit mladih
Pozitivne vesti
aktuelni projekti
volonteri
volontiranje
01/11/2018
Budi u toku
o nama
aktuelni projekti
Samit mladih
gradska desavanja
Pozitivne vesti
Konferencija
hot
13/11/2018
Budi u toku
festival