26/11/2018
Besplatni trening linog razvoja za mlade: kola linog razvoja

Mesto: Kancelarija za mlade Grada Beograda, Palata Beograda, VI sprat

Datum: od 08. decembra. 2018. godine

Vreme: 11 do 15:00 asova

Detalji: Broj mesta ogranien, prijave obavezne

U decembru 2018. poslednja grupa mladih za ovu godinu bie u prilici da besplatno jaa svoje line snage kroz estodnevni interaktivni trening koji organizuje CEPORA, u saradnji sa Kancelarijom za mlade Grada Beograda, a uz finansijsku podrku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije. Prva radionica u zimskom ciklusu kree u subotu 08. decembra.

Kako odreagovati u odreenoj situaciji? Kako biti podrka drugima, a ne beati od problema? Kako se suoiti sa svojim strahovima, a kako se suprotstaviti miljenjima drugih? Kako izgraditi svoje lino JA kojim smo zadovoljni i u ijim cipelama volimo da stojimo? Ovo su neka od pitanja koja sa mladima obraujemo tokom kole linog razvoja, kroz est visoko interaktivnih radionica u trajanju od po 4 sata. Teme koje se obrauju u koli linog razvoja su: emocionalna pismenost, asertivnost, komunikacija, samoefikasnost, samostalno miljenje, lini identitet. Svakoj temi posveena je po jedna radionica.

U jesenjem ciklusu ovogodinje kole linog razvoja 30 mladih je razvijalo svoje vetine, a kao najznaajnije specifinosti rada Cepore izdvajaju dinaminost radionica, strune predavae i atmosferu u kojoj im je prijatno i u kojoj uivaju u razmeni znanja i vetina. Do sada je u programu uestvovalo preko 120 mladih.

Mladi se za kolu linog razvoja mogu prijaviti preko onlajn prijave: https://goo.gl/forms/Wqm1IEa83BJwPlQW2

Projekat sprovodi beogradski CEPORA Centar za pozitivan razvoj dece i omladine (www.cepora.org), koji svojim aktivnostima ve est godina doprinosi pozitivnom razvoju dece i omladine i nosilac je brojnih projekata iz ove oblasti.

Kontakt osoba: Lidija Bukvi, programski direktor, lidija.bukvic@cepora.org, 060.56.89.421

18/09/2018
Treninzi
Budi u toku
Pozitivne vesti
06/11/2017
Budi u toku
Pozitivne vesti
Treninzi
05/10/2017
Budi u toku
Pozitivne vesti
Treninzi
07/09/2017
Budi u toku
Pozitivne vesti
Treninzi
01/09/2017
Budi u toku
Pozitivne vesti
Treninzi