12/02/2019
"Project Management Championship 2019"

Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da će peto po redu studentsko takmičenje iz upravljanje projektima "Project Management Championship 2019" biti održano 09. i 16. marta 2019. godine na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu. Projekat je iniciran od strane IPMA Young Crew, kao ogranka međunarodne asocije za upravljanje projektima (International Project Management Association - IPMA), a u našoj zemlji ga sprovodi Young Crew Srbija, kao sastavni deo Udruženja za upravljanje projektima Srbije.

 

Cilj samog projekta jeste okupljanje i povezivanje studenata različitih fakulteta koji će na jedan kreativan i svetski standardizovan način unaprediti svoje znanje i kompetencije u oblasti projektnog menadžmenta.

Pravo učešća imaju svi fakulteti u Srbiji na kojima se izučava predmet upravljanje projektima. Takmičenje se sastoji od dva odvojena dela - kvalifikacione runde i finala. Pobednici nacionalnog takmičenja će imati priliku da predstavljaju Srbiju na svetskom takmičenju u upravljanju projektima  “International Project Management Championship 2019”, koje će se ove godine održati u Nemačkoj.

 

 

Prijava za takmičenje se može izvršiti putem sledećeg linka:

https://www.become.pm/projectmanagementchampionships/registration/ do 28. februara 2019. godine.

 Project_Management_Championship_20191.pdf