26/06/2019
Interaktivna dramsko-plesna predstava „Ogledalo“

Karakter događaja: Interaktivna dramsko-plesna predstava

Naziv: „Ogledalo

Mesto: Svečana sala GO Vračar, Njegoševa 77

Datum: 27. jun 2019.

Vreme: 19 časova

Detalji: Ulaz slobodan

U Beogradu će, u četvrtak, 27. juna, od 19 časova, grupa mladih, pod vođstvom Vesne Popović iz CEPORA – Centra za pozitivan razvoj dece i omladine premijerno izvesti interaktivnu dramsko-plesnu predstavu „Ogledalo“ u svečanoj sali Gradske opštine Vračar, Njegoševa 77.  

Koga ti vidiš kada se pogledaš u ogledalo? Da li je to ista osoba koju vide i drugi? Da li je to osoba kakva misliš da jesi? Grupa mladih plesača i neplesača upustila se u višemesečnu avanturu kroz primenjeno pozorište i savremeni ples i kreirala interaktivnu dramsko-plesnu predstavu "Ogledalo". Predstava nas vodi kroz put razvoja ličnog identiteta u adolescenciji i istražuje sve naše mračne i izazovne stanice na tom putu.

Poštujući princip da je pozorište svuda i da pozorište stvaramo sa svima, u četvrtak vas čekamo u jednoj ozbiljnoj instituciji, bez bine i zavesi koje nas dele“ poručuje Vesna Popović, reditelj predstave, pozivajući sve zainteresovane i spremne na istraživanje i svog odraza u ogledalu da nam se pridruže u prostoru GO Vračar. Ulaz na predstavu je slobodan.

Interaktivna predstava „Ogledalo“ je produkcija CEPORA – Centra za pozitivan razvoj dece i omladine (www.cepora.org), koji svojim aktivnostima već sedam godina doprinosi pozitivnom razvoju dece i omladine i nosilac je brojnih projekata iz ove oblasti.