04/07/2019
"Summer Networking Event"

Ovogodišnji "Summer Networking Event" (Letnja mreža) upriličen je 28. juna na šestom spratu Beograđanke u Masarikovoj ulici u Beogradu.

Događaj je zvanično otvoren uvodnom rečju predsednika Organizacije srpskih studenata u inostranstvu (OSSI) koji se gostima zahvalio na dolasku i istakao da je ovaj vremenski period od izuzetnog značaja za razvoj organizacije i promociju iste, zbog novog projekta pod nazivom "pOSSIbiliti". Pored predsednika, gostima su se obratili i Maja Žmukić, čija je Kancelarija za mlade Grada Beograda jedna od domaćina događaja, potom Nikola Lazić, savetnik ministra prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Mario Ćumurović, iz Centra za saradnju sa Srbima u inostranstvu i Jovana Tintor, jedna od osnivača "Via Academice".

Osmesi, muzika, osveženje, otkrivanje nepoznatog, sticanje novih kontakata i prijatelja, obeležili su Letnju mrežu 2019. Dok još sabiramo utiske, želimo sa vama da podelimo delić atmosfere i dočaramo kako zabava, opuštanje i umrežavanje prijaju svakome i doprinose razmeni i razvoju nas samih, naših međusobnih odnosa i naše okoline.