Budi u toku Obuke; Predavanja; Treninzi Prijave za učešće na BESPLATNIM radionicama u okviru projekta „Cultural fit – novi mehanizmi u procesu zapošljavanja mladih“ su OTVORENE.

Prijave za učešće na BESPLATNIM radionicama u okviru projekta „Cultural fit – novi mehanizmi u procesu zapošljavanja mladih“ su OTVORENE.

by kzmadmin

Ko može da se prijavi? Svi mladi nezaposleni svih struka i profila, studenti završnih godina studija i apsolventi. Kako se prijaviti? Poslati CV i/ili motivaciono pismo na mail: poslovni.trening@gmail.com Kad i gde? Planirani termin je Novembar 2020. Trajanje: 3 nedelje (radnim danima / pon.-petak) Lokacija: Beograd, Kraljice Marije 16. Zašto? Dobijaš SLEDEĆE:  Susret sa poslodavcima (komunikacija sa firmama)  Realno iskustvo (Studije slučaja)  Treninge veština (od komunikacije, do prezentacije, pregovaranja, etike i korespodencije)  Testiranje na platformi na osnovu Cultural Fit mehanizma Cena? POTPUNO BESPLATNO! Napomena: CPT preuzima sve zakonski obavezne mere prilikom izvodjenja radionica i zbog toga broj mesta je ograničen.

You may also like

Ostavite komentar