Budi u toku Obuke; Predavanja; Treninzi Prijava za program razvoja međunarodnih Erazmus+ omladinskih razmena od strane mladih i omladinskih lidera

Prijava za program razvoja međunarodnih Erazmus+ omladinskih razmena od strane mladih i omladinskih lidera

by kzmadmin

Fondacija Tempus u periodu jul-septembar 2021. godine organizuje obrazovni program koji će biti realizovan uživo sa ciljem obuke organizacija i institucija iz Srbije za pisanje i podnošenje KA1 projekata međunarodnih omladinskih razmena u okviru omladinske komponente programa Erazmus+ za 2021. godinu.

Novina u odnosu na ranije obuke ovog tipa je što će program biti organizovan uživo i što će uključiti i mladu osobu i omladinskog lidera iz organizacije/institucije iz Srbije.

Ko može da učestvuje na obuci?

Program je namenjen parovima omladinskih lidera i mladih iz organizacija civilnog društva, institucija, kancelarija za mlade i drugim akterima iz Srbije koje planiraju da konkurišu za omladinsku razmenu u drugom roku za predaju projekata u 2021. godini ili prvom roku 2022. godine.

Program obuke

Obuka će uključiti dva jednodnevna modula u Beogradu (09. jula i 09. septembra) i period između dva modula koji će biti iskorišćen za razvoj projektne ideje.

Prijavu za obuku možete izvršiti popunjavanjem registracionog formulara.

Rok za prijave je 30. jun do 23:59.

Maksimalni broj učesnika obuke koji dolaze ispred 10 organizacija/institucija iz Srbije je 20.  

Učešće na događajima je besplatno.

Više o programu možete videti ovde.

You may also like