Budi u toku Obuke; Predavanja; Treninzi Besplatna onlajn predavanja za mlade

Besplatna onlajn predavanja za mlade

Kancelarija za mlade Grada Beograda tradicionalno organizuje besplatna onlajn predavanja za mlade. Ova predavanja, koja drže profesionalci i istaknuti stručnjaci i stručnjakinje u svojim oblastima, imaju za cilj da mladima omoguće sticanje osnovnih znanja iz različitih primenljivih veština, koja će im omogućiti lakši početak u karijeri.

Radi praćenja predavanja potreban vam je samo računar ili mobilni telefon sa internet konekcijom, a ove godine predavači i teme su:

Teona Ristić (Digital akaunt menadžerka, Univerzal Media) na teme iz oblasti digitalnog marketinga i društvenih mreža
Maša Đorđević (Novinarka, K1 Televizija) na temu javnog nastupa i govorništva
Ivana Popović (Dizajnerka, @mali_iv.dsgn) na teme iz oblasti grafičkog dizajna i dizajna proizvoda
Ivan Minić (Konsultant u oblasti razvoja poslovanja i preduzetnik, Burek.com / Digitalk.rs / Pojačalo) na teme iz oblasti preduzetništva i poslovanja

Svaki od predavača će držati 5 predavanja u trajanju od 45 do 60 minuta, sa razmakom od nedelju dana, u okviru kojih će vam preneti osnovna znanja iz oblasti koje su deo njihove tematske celine. Predavanja će biti održavana putem Zoom platforme, a sve što vam je potrebno za učestvovanje je da:

  • Posedujete računar, tablet ili mobilni telefon sa internet konekcijom
  • Prijavite se putem linkova koje ćemo objavljivati svakog ponedeljka i utorka


Prva predavanja, iz oblasti digitalnog marketinga koja će držati Teona Ristić, počinju u četvrtak 08.12. sa početkom u 18:00 i biće održana po sledećoj dinamici:

08.12. Social Media Marketing
15.12. Šta se krije iza Facebook oglašavanja?
22.12. Instagram kao #1 platforma
29.12. Content marketing & Facebook Business Manager

Linkove za prijavu na svako predavanje možete potražiti na ovoj stranici ili na društvenim mrežama Kancelarije za mlade Grada Beograda: Facebook, Instagram

Link za prijavu na predavanje 08.12.

You may also like